Drag Racing

Katsojille

Vauhti, jykevät äänet ja jopa vaaran tunne. Nämä nostavat ihon kananlihalle kiihdytysautokilpailuja seuratessa. Tämä maailman nopein urheilulaji tarjoaa katsojille elämyksiä, joita voi kokea vain seuratessa kilpailuja lähietäisyydellä. Kiihdytyssuoran äärellä jokainen katsoja voi tuntea tehokkaiden moottoreiden jyrisevän voiman värinänä jopa omassa kehossaan.

Katsojille laji näyttäytyy muutaman sekunnin suorituksena, mutta todellisuudessa jokaisen kilpailusuorituksen taustalla on suuri määrä tallien tekemää työtä. Katsojana arvostaa sitä, että jokainen auto ja pyörä on käsin rakennettu ja koottu uudelleen jokaista kilpailua silmällä pitäen. Kilpailussa menestyminen edellyttää kuljettajalta paljon herkkyyttä ja taitoa, mutta onnistumisen taustalla on joukko intohimoisia ihmisiä, jotka ovat käyttäneet loputtoman määrän työtunteja virittääkseen laitteet huippuunsa. Kaikki tuo purkautuu radalle vain muutaman sekunnin aikana tarjoten katsojalle unohtumattoman elämyksen, josta jokainen voi nauttia. Lisämausteeksi katsojalla on mahdollisuus tutustua tiimien toimintaan varikolla lähietäisyydeltä, jolloin kokemuksesta tulee vielä ikimuistoisempi.

Lajissa tiivistyy tinkimättömyys ja intohimo. Tiimit ja niiden taustalla olevat ihmisen tekevät lajin, mutta mukana on yhteistyökumppaneita, jotka tuovat lajiin oman lisänsä. Yhteistyö yritysten kanssa on tärkeä osa tallin toimintaa. Autot ja pyörät muistetaan muodoista ja äänistä, mutta katsojalle jää pysyvästi mieleen suosikkinsa yhteistyökumppanit. Yhteistyökumppanille laji tarjoaa mahdollisuutta nostaa esiin yrityksen mielikuvaa ja arvoja kiihdytysautojen kautta. Yritykselle tämän lajin etuna on mahdollisuus erottautua elämyksellisesti.

TiimiTutustu tiimiin

Drag racingLajiesittely

KatsojilleMiksi drag racing

SponsoritYhteistyökumppanimme